Kleding van DASSY laten bedrukken?

Als je op zoek bent naar professionele werkkleding van hoge kwaliteit, dan is DASSY het merk voor jou. DASSY is een Europees merk dat in 2007 is ontstaan uit een Belgische textielgroep met meer dan 45 jaar ervaring. DASSY wil het werk van hardwerkende professionals zoals jij makkelijker en veiliger maken, door werkkleding te ontwerpen die sterk, handig en vooral betrouwbaar is. De werkkleding is speciaal gemaakt voor de behoeften en voorkeuren van verschillende beroepen, zoals bouwvakkers, schilders, logistieke medewerkers en nog veel meer.

DASSY heeft een breed aanbod werkkleding, dat onder andere bestaat uit werkbroeken, werkjassen, werkvesten, overalls, tuinbroeken, veiligheidskleding, polo’s, T-shirts en schoenen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en stijlen, en jouw werkkleding naar eigen smaak combineren. De werkkleding is niet alleen functioneel en comfortabel, maar ook modern en modieus. Zo kun je met trots je werk doen.

Je kunt erop vertrouwen dat de werkkleding van DASSY aan de hoogste eisen voldoet op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Zo heb je de mogelijkheid om werkkleding te kiezen die je extra zichtbaar, brandveilig of antistatisch maakt. De kleding is gemaakt van duurzame materialen die tegen een stootje, vuil en water kunnen. Daarnaast kun je jouw werkkleding door Shirts-bedrukken.be laten bedrukken of borduren met je bedrijfslogo of naam, om zo je professionele uitstraling te vergroten.

DASSY werkkleding bedrukken?

DASSY werkkleding is de ideale keuze voor jou als je werkkleding zoekt die je werkprestaties verbetert. Je kunt de werkkleding van dit merk nu voordelig laten personaliseren met bedrukking of borduring bij Shirts-bedrukken.be. Je geniet bij ons van lage prijzen, snelle levering en goede service. Bekijk nu het volledige assortiment van werkkleding op deze merkpagina. Heb je nog vragen? Of wil je gewoon even overleggen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Filters zichtbaar

Resultaat 1–12 van de 37 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 37 resultaten wordt getoond