🇧🇪 Bedrukte kleding voor België-supporters?
Wees de voorjaarsdrukte voor en vraag een offerte op maat aan.
Wat we maken

Wat we maken

Shirts-bedrukken.be is gedreven door passie om voor elke klant iets bijzonders te maken. Ons toegewijde team zet zich volledig in om iedere taak, of het nu een kleine of grote opdracht betreft, perfect uit te voeren. Of het nu gaat om het bedrukken van enkele voetbalshirts of een omvangrijke order van duizenden werkpolo’s, we streven ernaar dat iedereen die onze kleding draagt zich trots voelt.

In Kampen, Nederland, bevindt zich onze state-of-the-art productielocatie, het hart van ons bedrijf. We zijn uitgerust met de nieuwste technieken en machines voor zeefdruk, transferdruk, borduurwerk en digitaal printen. Met deze middelen en onze deskundige medewerkers bieden we een uitgebreide collectie aan kleding die naar wens aangepast kan worden, van sportkleding tot werkkleding.

We realiseren ons dat elke order uniek is en speciale aandacht verdient. We nemen daarom uitgebreid de tijd om je behoeften te begrijpen en begeleiden je naar de meest geschikte druktechniek voor je project. Kwaliteit, duurzaamheid en het overtreffen van jouw verwachtingen staan bij ons voorop.

We zijn trots op onze aanpasbaarheid, vakbekwaamheid en ons vermogen om in overleg met klanten tot de beste resultaten te komen. Ontdek samen met ons de mogelijkheden en laat ons helpen bij het vervaardigen van je ideale bedrukte of geborduurde kleding.

Ruime ervaring

De afgelopen 20 jaar hebben we in binnen- en buitenland ontzettend veel klanten geholpen bij het maken van de juiste textielkeuze. Onze studiomedewerkers staan altijd voor je klaar om je te adviseren bij het kiezen van de juiste druktechniek. Op die manier komen we samen tot een prachtig resultaat. We hebben samenwerkingen met zeer uiteenlopende textielleveranciers. Zo kunnen we je laten kiezen uit duizenden producten die we voor je kunnen bedrukken. Geen uitdaging is te groot of te klein!

Mkb- en grootbedrijven

Bedrukte of onbedrukte (bedrijfs-)kleding van Shirts-bedrukken.be zorgt ervoor dat jouw medewerkers zelfverzekerd en altijd herkenbaar hun werk kunnen doen. Daarnaast draagt representatieve (bedrijfs-)kleding bij aan de professionaliteit van jouw bedrijf.

Scholen en sportclubs

Gepersonaliseerde kleding wint aan populariteit in België. Steeds meer scholen en verenigingen kiezen voor bedrukte shirts of sweaters voor diverse activiteiten. Bij Shirts-bedrukken.be zijn we sterk in het bedenken van kledingconcepten voor zeer uiteenlopende groepen. Zo kleden we onder andere scholieren, sporters en vrijwilligers.

Evenementorganisatoren

Voor events, horecamedewerkers, bedrijfsfeestjes of toernooien: (full color) kleding laten bedrukken met je eigen logo, tekst of ontwerp zorgt meteen voor een professionele indruk! Verschillende kleuren, maten en textiel, bij Shirts-bedrukken.be vind je altijd de kleding die je zoekt! Van kleren voor kleine kinderen tot grote maten, wij drukken alles helemaal zelf op onze productielocatie in het mooie Kampen. 

Nog vragen?

Heb je nog vragen over de verschillende technieken die we toepassen? Of ben je benieuwd hoe Shirts-bedrukken.be jouw textielleverancier kan worden? Neem gerust contact met ons op, we adviseren je graag.

  • Eigen productie
    alle druktechnieken in huis
  • Snelle levering
    binnen 5 tot 10 werkdagen
  • Snel een offerte
    met scherpe prijzen
Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.