Een op maat gemaakt voorstel?

Copyright


Copyright op alle webcontent van Shirts-bedrukken.be

Alle informatie, foto’s en teksten op deze website zijn met de grootste zorg samengesteld en eigendom van shirts-bedrukken.be. Onze teksten, foto’s en video’s mogen niet worden gebruikt zonder hiervoor schriftelijk toestemming te hebben ontvangen. Mocht je een beeld of tekst van onze website willen gebruiken, vraag hiervoor dan schriftelijk toestemming via info@shirts-bedrukken.be.

Copyright op aangeleverde bestanden

Let op dat er géén copyright rust op de drukbestanden die je bij ons aanlevert. Hieronder vind je meer informatie over auteursrechten op drukdesigns.

– Artikel 15. Auteursrechten op drukdesigns, vrijwaring van aansprakelijkheid –
(Algemene voorwaarden van Shirts-bedrukken.be).

A). Indien de klant een eigen ontwerp aanlevert, of op enige andere wijze invloed uitoefent op het product (tekst en/of afbeelding personalisatie), geeft de klant ten opzichte van shirts-bedrukken.be de verzekering dat op tekst, motief en/of afbeelding geen rechten van derden rusten (copyright). Eventuele inbreuken op auteurs-, persoonlijkheids- of handelsnaamrechten komen in dat geval volledig voor rekening van de klant. De klant verzekert eveneens dat hij door de individualisering van het product ook geen inbreuk maakt op andere rechten van derden.

B). De klant zal shirts-bedrukken.be vrijwaren van alle vorderingen en aanspraken op grond van inbreuk op dergelijke rechten (copyright) van derden. De klant vergoedt shirts-bedrukken.be alle daaruit voortvloeiende kosten voor verdediging en andere schade.

  • Eigen productie
    alle druktechnieken in huis
  • Snelle levering
    binnen 5 tot 10 werkdagen
  • Snel een offerte
    met scherpe prijzen
Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.