⭐ Kersttruien laten bedrukken of borduren? ⭐
Wees de eindejaarsdrukte voor en vraag een offerte op maat aan.
borduren

Over Shirts bedrukken

Wij zijn Shirts-bedrukken.be, specialist op het gebied van textiel bedrukken en borduren. Waar we dat op baseren? Wel, onder andere op meer dan 20 jaar ervaring en (heel) veel tevreden klanten. Geen uitdaging is te groot of te klein; zowel particulieren als bedrijven, verenigingen en organisaties zijn bij ons aan het goede adres. Ook helpen we geregeld startende ondernemers bij het opzetten van een eigen fashionlabel. Kennis is er tenslotte om te delen.

Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden, bestaat ons aanbod uit veel meer dan alleen T-shirts. Zwembroeken, bodywarmers, hoodies, longsleeves, blouses… Met keuze uit duizenden producten vind je altijd jouw perfect fit.

Alles onder één dak
Korte lijnen, een constante kwaliteit, scherpe prijzen: dicht bij de bron inkopen heeft allerlei voordelen. Veel klanten vinden het daarom prettig dat we alles ‘in eigen huis’ produceren. Onze productielocatie van ruim 2600 m² is uitgerust met alle benodigdheden op het gebied van zeefdruk, transferdruk, borduren op textiel en digitaal printen. Onze machines draaien dagelijks op volle toeren.

Rondje van de zaak
Wil je meer weten over ons en de druktechnieken die we bij Shirts-bedrukken toepassen? Of ben je gewoon benieuwd naar hoe jouw kleding wordt bedrukt? Klik dan op één van onderstaande links.

Wat is zeefdruk?
Wat is borduren?
Hoe werkt transferdruk?
Hoe werkt digitaal textiel printen?


Contact opnemen
Als het op textiel aankomt kan alles. Nou ja, bijna dan. Dus wil je even sparren of de mogelijkheden bespreken? Leuk! Onze specialisten denken graag met je mee.

  • Eigen productie
    Alle druktechnieken in huis
  • Snelle levering
    binnen 5 tot 10 werkdagen
  • Snel een offerte
    Met scherpe prijzen
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.