Een op maat gemaakt voorstel?
borduren

Over Shirts bedrukken

Wij zijn Shirts-bedrukken.be, specialist op het gebied van textiel bedrukken en borduren. Waar we dat op baseren? Wel, onder andere op meer dan 20 jaar ervaring en (heel) veel tevreden klanten. Geen uitdaging is te groot of te klein; zowel particulieren als bedrijven, verenigingen en organisaties zijn bij ons aan het goede adres. Ook helpen we geregeld startende ondernemers bij het opzetten van een eigen fashionlabel. Kennis is er tenslotte om te delen.

Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden, bestaat ons aanbod uit veel meer dan alleen T-shirts. Zwembroeken, bodywarmers, hoodies, longsleeves, blouses… Met keuze uit duizenden producten vind je altijd jouw perfect fit.

Alles onder één dak

Korte lijnen, een constante kwaliteit, scherpe prijzen: dicht bij de bron inkopen heeft allerlei voordelen. Veel klanten vinden het daarom prettig dat we alles ‘in eigen huis’ produceren. Onze productielocatie van ruim 2600 m² is uitgerust met alle benodigdheden op het gebied van zeefdruk, transferdruk, borduren op textiel en digitaal printen. Onze machines draaien dagelijks op volle toeren.

Collega’s aan het woord:

Bij Shirts-bedrukken.be zijn we trots deel uit te maken van Textieldrukkerij Brezo bv, gelegen in het gezellige Kampen, Nederland. Onze samenwerking belichaamt onze onwrikbare inzet voor kwaliteit en uitmuntende service in de boeiende wereld van textielbedrukking. Om je een helderder beeld te geven van ons team en onze passie, stellen we je graag voor aan enkele van onze collega’s.

“Als trotse productmanager werk ik nauw samen met ons marketingteam om het merk Brezo naar nieuwe hoogten te tillen. Daarnaast sta ik nauw in contact met ons salesteam om optimaal in te spelen op de behoeften van onze diverse klanten.”

MANON VERMEER
– Productmanager

Heleen Mulder

kleding


“Onze klanten vinden het prettig dat we alles ‘in eigen huis’ produceren. Onze productielocatie van ruim 2600 m² is uitgerust met alle benodigdheden op het gebied van zeefdruk, transferdruk, borduren, sublimeren en graveren.”

HELEEN MULDER
– Productiemedewerker

MARK SCHOLTEN
Marketing coördinator


“Brezo is dé specialist in de wereld van textielbedrukking. Samen met mijn marketing collega’s bouwen we het merk Brezo verder uit. Daarnaast ondersteunen we onze textieladviseurs bij de uitvoering van hun werk.”

MARK SCHOLTEN
– Marketing coördinator

“De afgelopen jaren heeft Brezo zich flink ontwikkeld door te verhuizen naar een nieuw pand en de webshops compleet te vernieuwen. Ook voor de komende tijd staan er mooie ontwikkelingen op stapel.”

REMCO AARNINK
– Plant manager

“Brezo is een dynamische en boeiende werkomgeving waar teamwork, werkplezier, vakmanschap en creativiteit samenkomen. Het klinkt cliché, maar geen dag is hier hetzelfde.”


ANNELIEKE OUDMAN
– Verkoopmedewerker

kleding

“Hoe kun jij jezelf blijven ontwikkelen? Gedreven collega’s? Uitdagende bestellingen voor grote organisaties? De vraag achter de vraag achterhalen? Bij Brezo vind je het allemaal!”


MIGNON VAN VEEN
– Talent agent

  • Eigen productie
    alle druktechnieken in huis
  • Snelle levering
    binnen 5 tot 10 werkdagen
  • Snel een offerte
    met scherpe prijzen
Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.