🇧🇪 Bedrukte kleding voor België-supporters?
Wees de voorjaarsdrukte voor en vraag een offerte op maat aan.
kledinghangers

Geschatte leestijd: 2 minuten

5 redenen om kleding te laten bedrukken

1. Het vergroot je naamsbekendheid

Bedrukte kleding kan een heel mooi reclamemiddel zijn. Al je medewerkers of teamgenoten allemaal in dezelfde outfit rondlopen, zullen andere mensen snel opmerken bij welk bedrijf of welke vereniging je hoort. Dit draagt bij aan een betere naamsbekendheid van je bedrijf of vereniging en zorgt voor een professionele uitstraling.

2. Het versterkt het teamgevoel

Mensen in een team voelen zich meer betrokken wanneer ze een duidelijk gemeenschappelijk doel voor ogen hebben, dat is logisch. Maar heb je er al wel eens over nagedacht dat bedrukte kleding daar ook op een positieve manier aan kan bijdragen? Als iedereen namelijk eenzelfde shirt draagt, zorgt dit voor een gevoel van saamhorigheid. Nieuwsgierig naar ons aanbod speciaal voor teams? Klik dan hier.

3. Je valt op in de massa

Wat is er nou leuker dan een kleding met je eigen tekst, logo of afbeelding? Laat bijvoorbeeld je bedrijfsslogan drukken op een van onze warme sweaters. Of ga je liever voor een bedrukking op onze ademende sportkleding voor die marathon van komend voorjaar? Wat je ook kiest, je valt zeker op in de massa met je eigen ontworpen bedrukking.

4. Het is een origineel cadeau

Vind je het ook altijd zo moeilijk om een origineel cadeau te verzinnen? Altijd weer die bonbons, bloemen of cadeaukaarten. Kom eens met iets origineels. Schud de designer in je wakker en ontwerp de kleding van je dromen! Inspiratie nodig? Kijk eens op deze pagina.

5. Geld verdienen met bedrukte kleding

Last but not least: je kunt geld verdienen met de verkoop van T-shirts met jouw unieke ontwerp. Als je creatief van geest bent en goed met het bewerken van afbeeldingen in bijvoorbeeld Photoshop, ligt de modewereld aan je voeten. In het artikel ‘Geld verdienen met bedrukte shirts’ vertellen we je in een paar stappen hoe jij met jouw T-shirt imperium kan beginnen in België.

Nog vragen?

Zijn we een belangrijke reden vergeten? Laat het ons vooral even weten, vinden we leuk! We zijn telefonisch te bereiken op 00 32 2 788 98 09. Mailen kan naar info@shirts-bedrukken.be.

  • Eigen productie
    alle druktechnieken in huis
  • Snelle levering
    binnen 5 tot 7 werkdagen
  • Snel een offerte
    met scherpe prijzen
Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.