Kleding van Roly bedrukken

Roly is het resultaat van meer dan 25 jaar ervaring in de textielproductie. Variërend van het kiezen van de beste stoffen en grondstoffen, het ontwerpen van patronen door de beste ontwerpers en een uitgebreide kwaliteitscontrole, zowel tijdens de productie als naderhand. Roly vindt dat de hoogste kwaliteit het minste is wat zij kan bieden.

Onze merken

Iedere klantgroep heeft zijn eigen behoeften. Scholen zijn bijvoorbeeld op zoek naar voordelige T-shirts voor een sponsorloop. Terwijl horecabedrijven nette blouses zoeken die er na meerdere wasbeurten nog perfect uitzien. Verder zijn er bijvoorbeeld nog fashionondernemers die de markt willen veroveren met hun eigen kledinglijn. Shirts-bedrukken voert daarom verschillende merken om die uiteenlopende doelgroepen zo goed mogelijk te bedienen.

Wij hebben als distributeur exclusieve vertegenwoordigingen van gerenommeerde kledingmerken. We hechten aan kwaliteit en bevinden ons in het middensegment van de markt. Met ruim twintig jaar ervaring in het bedrukken en borduren van kwalitatieve kleding en accessoires bieden wij de totaaloplossing waar klanten in binnen- en buitenland van profiteren. Onze merken vormen de kern van een hoogwaardig en uitgebreid leveringsprogramma van kleding en accessoires welke is afgestemd op een breed scala aan marktsegmenten.

Filters zichtbaar

Toont alle 2 resultaten

Filters zichtbaar

Toont alle 2 resultaten