Kleding van Promodoro laten bedrukken?

Promodoro is al meer dan dertig jaar een bekend kledingmerk in de textielbranche. Ze begonnen in de jaren negentig met slechts twee producten, maar hebben sindsdien hun collecties steeds verder ontwikkeld en uitgebreid. Wat altijd hetzelfde is gebleven, is de premium kwaliteit die elk product van dit merk kenmerkt.

Het merk richt zich op de B2B-markt en levert promotionele kleding, bedrijfskleding en merchandise. Maar ze willen ook dat particuliere klanten kunnen genieten van hun hoogwaardige textielproducten. Daarom hebben ze in oktober 2016 een online winkel gelanceerd: “We Are Casual by Promodoro”.

Promodoro heeft een hoger doel dan alleen T-shirts verkopen. Ze willen mensen bewust maken van kwaliteit met duurzame textielproducten. Want hoe beter de kwaliteit, hoe langer het product meegaat, en hoe minder grondstoffen er worden verbruikt. Dat is het streven van het merk. Ze willen dat je jouw textielproducten zo lang mogelijk kunt gebruiken. En om dat te bereiken, blijft Promodoro zich voortdurend verbeteren.

sweatshirt borduren?

Promodoro heeft een ruim aanbod van kleding in diverse stijlen, kleuren en maten. Je kunt kiezen uit T-shirts, sweatshirts, polo’s en meer, voor mannen, vrouwen en kinderen. De kleding van dit merk is ook perfect om te bedrukken of te borduren met jouw eigen logo, tekst of afbeelding. Zo kun je jouw eigen persoonlijke en professionele look creëren.

Ontdek nu onze vernieuwde selectie van Promodoro producten op deze merkpagina en laat je overtuigen door dit kwaliteitsmerk. Je zult verrast zijn door het comfort en de prijs van de kleding. Bestel vandaag nog bedrukte kleding bij Shirts-bedrukken.be of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Filters zichtbaar

Toont alle 8 resultaten

Toont alle 8 resultaten