Kleding van Fruit of the Loom laten bedrukken?

De oorsprong van Fruit of the Loom gaat terug tot het jaar 1851. De broers Benjamin en Robert Knight kochten hun eerste molen en begonnen met de productie van katoenen stoffen en textiel in Warwick. In 1871 werd het merk officieel geregistreerd als handelsmerk, waarmee het zich onderscheidde als een van ‘s werelds meest historische merken. De registratie was zelfs nog vóór de uitvinding van gloeilampen en auto’s!

Tegenwoordig geniet Fruit of the Loom wereldwijde bekendheid. het merk biedt een uitgebreid assortiment kleurrijke T-shirts en fleecekleding. De basis van het merk wordt gevormd door de waarden die ze vanaf het begin hebben omarmd: authenticiteit en kwaliteit. Hun toewijding aan comfort, prestatie en plezier is wat hun drijft.

In Europa heeft Fruit of the Loom zich al ruim 30 jaar stevig gevestigd. Hun distributie reikt tot meer dan 30 Europese landen. Ze staan bekend als een van de bekendste merken op het gebied van kledingbedrukking. Hun Europese hoofdkantoor en hun omvangrijke distributiecentrum zijn gevestigd in Kaiserslautern, Duitsland.

Fruit of the Loom kledij bestellen?

Bij dit merk verenigen ze hun kleurrijke historie met een voortdurende drang naar innovatie, met als doel hoogwaardige kleding te leveren die aansluit op de behoeften en verwachtingen van hun klanten in de moderne wereld. Hun passie voor comfort, prestatie en plezier blijft onverminderd en we kijken ernaar uit om nog vele jaren van succes te delen met het merk. Vraag gemakkelijk een offerte aan, of neem contact met ons op bij interesse in het bedrukken van deze kledij.

Shirts-bedrukken.be stelt je in staat om kleding volledig aan te passen aan je specifieke behoeften. Of je nu kleding voor je bedrijf, evenement, team of persoonlijk gebruik wilt aanpassen, je hebt de vrijheid om te kiezen uit verschillende kledingstukken, kleuren en maten.

Filters zichtbaar

Resultaat 1–12 van de 33 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 33 resultaten wordt getoond