Kleding van B&C bedrukken

B&C is een van oorsprong Belgisch kledingmerk dat actief is in 31 landen in Europa en het Midden-Oosten. Het bedrijf bestaat sinds 1997 en heeft een zeer uitgebreid assortiment voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. De kleding die B&C maakt, wordt gebruikt om te worden bedrukt, zodat het vervolgens kan worden ingezet als werkkleding, promotiekleding of als vrijetijdskleding.

Onze merken

Iedere klantgroep heeft zijn eigen behoeften. Scholen zijn bijvoorbeeld op zoek naar voordelige T-shirts voor een sponsorloop. Terwijl horecabedrijven nette blouses zoeken die er na meerdere wasbeurten nog perfect uitzien. Verder zijn er bijvoorbeeld nog fashionondernemers die de markt willen veroveren met hun eigen kledinglijn. Shirts-bedrukken voert daarom verschillende merken om die uiteenlopende doelgroepen zo goed mogelijk te bedienen.

Wij hebben als distributeur exclusieve vertegenwoordigingen van gerenommeerde kledingmerken. We hechten aan kwaliteit en bevinden ons in het middensegment van de markt. Met ruim twintig jaar ervaring in het bedrukken en borduren van kwalitatieve kleding en accessoires bieden wij de totaaloplossing waar klanten in binnen- en buitenland van profiteren. Onze merken vormen de kern van een hoogwaardig en uitgebreid leveringsprogramma van kleding en accessoires welke is afgestemd op een breed scala aan marktsegmenten.

Filters zichtbaar

Resultaat 1–12 van de 32 resultaten wordt getoond

Filters zichtbaar

Resultaat 1–12 van de 32 resultaten wordt getoond