Een op maat gemaakt voorstel?
badjas

Geschatte leestijd: 3 minuten

Badjas met je eigen naam

Als je op zoek bent naar een gepersonaliseerde badjas, dan zit je bij Shirts-bedrukken helemaal goed! We hebben voor elke smaak en elke behoefte een passend product. In ons assortiment vind je badjassen voor dames, heren en kinderen die je helemaal naar jouw smaak kunt laten borduren.

Ben je op zoek naar een écht uniek cadeau? Een cadeau waarvan je zeker weet dat de ontvanger het geweldig vindt? Of wordt het weer eens tijd om jezelf te verwennen? Wat de reden ook is, een gepersonaliseerde badjas met je eigen tekst, logo of afbeelding valt altijd in de smaak!

Als je een badjas laat bedrukken, wil je natuurlijk je eigen ideeën en creativiteit inbrengen. Bij Shirts-bedrukken krijg je daar alle ruimte voor. We zijn als sinds de eeuwwisseling dé specialist voor hoogwaardige borduursels en prints. Jouw logo’s en belettering worden tot in detail en in de gewenste kleuren uitgewerkt. Shirts-bedrukken heeft meer dan 100 verschillende garenkleuren om aan jouw behoeften en wensen te voldoen. Dankzij onze geavanceerde borduurkaarten, kunnen zelfs ingewikkelde patronen worden gemaakt tegen zeer gunstige prijzen. Voor wie haast heeft, bieden wij ook een spoedservice aan.

Wil je weten hoe borduren werkt? Klik dan hier.

Kwaliteit

De kwaliteit van de badjassen moet natuurlijk goed zijn. Daarom bieden wij enkel hoogwaardige badstof producten aan. Om ook kwaliteit uit te stralen moet de bedrukking ook van hoge kwaliteit zijn, hier zorgen onze professionals voor. Prijs-kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Naast dat wij kwaliteit leveren, is de prijs van badjassen ook zeer aantrekkelijk!

Reclame

Badjassen met je eigen tekst, logo of afbeelding kunnen ook prima worden ingezet als reclamemiddel voor onder andere de hotel- en wellnessbranche. Biedt bijvoorbeeld zachte, comfortabele badjassen aan met daarop de naam van het hotel. Of bestel handdoeken met het logo van jouw sauna of spa. Wij borduren namelijk niet alleen badjassen, maar ook handdoeken en washandjes. Je maakt hiermee optimaal gebruik van reclame én het straalt luxe uit. Je hebt namelijk geen standaard badtextiel items in de badkamers van jouw hotel of spa hangen!

Nog vragen?

Mocht jouw ideale badtextiel item er niet tussen zitten, neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord en geven graag advies.

  • Eigen productie
    alle druktechnieken in huis
  • Snelle levering
    binnen 5 tot 10 werkdagen
  • Snel een offerte
    met scherpe prijzen
Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.