Vragen? bel:0784 86814
Zoeken
Categorieën
Alle categorieën
  • Eigen productie
  • Spoedlevering mogelijk
  • Altijd een digitale proefdruk na bestelling
  • Offerte direct in uw mailbox
  • Ook voor resellers
Shop by
KiyOh

9,1 / 10

Gebaseerd op 641 beoordelingen

Cafetaria Lunchroom De Maat / Danielle "Helaas bleek er een fout te zijn gemaakt in de kleur van de shirts. We hadden 50 zwarte besteld maar kregen donker blauwe bedrukte shirts ..."

Joyce "De bedrukking is mooi, T-shirts zitten comfortabel."

Witte shirts bedrukken | Kleding bedrukken wit

Witte kleding of witte shirts bedrukken? Dat kan! Wij van shirts-bedrukken.be hebben voor u al onze beschikbare witte kleding hieronder geselecteerd. Alle getoonde kleding is te verkrijgen in de kleur wit. Witte shirts bedrukken we vaak met behulp van de zeefdruk of transferdruk techniek.

 

Ook witte truien bedrukken, caps, hoodies, vesten, tassen en overig textiel.

De kleur wit is een breed begrip, naar wat voor kleur wit bent u precies opzoek? Vele T-shirts, truien en jassen zijn te verkrijgen in meerdere kleuren wit. Zo vindt u bij ons onder andere room wit, lreme wit, maar ook white, cream white, dyed whithe, vintage white, Natural en Chic white,   

Selecteer met behulp van het filter het juiste witte kledingstuk om te bedrukken of borduren. Voor al deze witte kleding kunt u direct een prijs aanvragen en ontvangen in uw mailbox. De meeste artikelen hebben meerdere witte kleuren in hun range. Natuurlijk kunt u bij ons niet alleen witte shirts bedrukken maar u vindt hier ook natuurlijk witte hoodies, witte vesten, witte caps, witte jassen, en witte truien om te bedrukken.

 

Bekijk onze witte T-shirts en overige witte kleding om te bedrukken of borduren