Kleding van Pure Waste laten bedrukken?

Pure Waste is een merk dat kleding maakt van gerecyclede vezels, die komen van textielafval. Het jonge merk maakt kleding die goed is voor het milieu. Ze gebruiken minder water, energie en grondstoffen dan normale kleding. Ze willen laten zien dat mode ook duurzaam kan zijn.

Pure Waste is een vooruitstrevend Fins bedrijf dat sinds 2013 duurzame mode maakt van gerecyclede vezels. Hun kleding is van hoge kwaliteit. Ze zijn ook bezig met het verbeteren van hun bedrijfsvoering, waarbij ze rekening houden met alle aspecten van duurzaamheid.

Duurzaam T-shirt bedrukken?

We hebben veel soorten kleding voor vrouwen, mannen en kinderen, zoals T-shirts, sweaters, vesten, jassen en broeken. Ook hebben we een speciale eco-lijn, die gemaakt is van biologisch katoen en gerecyclede materialen. De kleding is comfortabel, functioneel en stijlvol. Pure Waste kleding heeft ook een moderne en sportieve uitstraling, die past bij de levensstijl van de milieubewuste klant.

Het merk laat zien hoeveel water en CO2 ze besparen per kledingstuk in vergelijking met kleding gemaakt van nieuwe materialen. Ze zijn ook transparant over hun productieprocessen en hun milieu-impact. Het wil mensen inspireren om bewuster te kiezen voor hun kleding en hun impact op het milieu te verminderen. Pure Waste is niet alleen een kledingmerk; het is een merk met een verhaal en een missie.

Als je kleding zoekt die duurzaam, goed en mooi is, dan moet je bij dit merk zijn. Bij Shirts-bedrukken.be kun je kleding bestellen en laten bedrukken met je eigen ontwerp. Wij leveren snel en zijn voordelig. Kijk eens op de merkpagina van Pure Waste of vraag ons om meer informatie. Wij staan graag voor je klaar!

Filters zichtbaar

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond