Speciaal voor scholen

Gepersonaliseerde kleding speciaal voor scholen wordt steeds populairder in België. Steeds meer scholen kiezen voor bedrukte shirts of sweaters. Zo laten scholen T-shirts bedrukken voor de avondvierdaagse, het Speelpleinwerk en andere groepsactiviteiten. Shirts-bedrukken.be heeft een uitgebreid assortiment T-shirts en sweaters voor kinderen en jongvolwassenen in tientallen kleuren en maten.

Of je nu shirts wilt met je eigen logo, slogan of afbeelding. Alles kan bij Shirts-bedrukken.be! Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het bedrukken van kleding en hebben shirts geleverd aan honderden scholen in binnen- en buitenland. Hieronder vind je een greep uit ons assortiment. Niet gevonden wat je zocht? Kijk dan eens op deze pagina of bezoek onze Nederlandse website www.shirts-bedrukken.nl.

Slimme ontwerptool


Met onze handige ontwerptool kun je eenvoudig je logo of tekst uploaden om vervolgens een prijsopgaaf te krijgen voor de bedrukking van de gewenste schoolkleding. Wanneer je akkoord bent met de prijs, maken wij een digitale proefdruk. Deze passen wij aan totdat je tevreden bent. Zo ontstaan er geen misverstanden en ontvang je de kleding met de opdruk precies zoals jij ze in gedachten had! Kom je er niet uit of heb je vragen over de verschillende bedrukkingsmogelijkheden, neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag. Op werkdagen zijn we telefonisch te bereiken op 00 32 2 788 98 09 van 08:00 tot 17:00uur. Wil je liever mailen? Dat kan naar info@shirts-bedrukken.be.


  • Eigen productie
    Alle druktechnieken in huis
  • Betrouwbare bezorgservice
    Kleding, tassen en accessoires
  • Snel een offerte
    Met scherpe prijzen