🇧🇪 Bedrukte kleding voor België-supporters?
Wees de voorjaarsdrukte voor en vraag een offerte op maat aan.

Bedrijfskleding laten bedrukken?

Op zoek naar werkkleding voor jouw branche? Wij helpen graag met het maken van de juiste keuze. Binnen ons assortiment hebben wij verschillende merken voor werkkleding. Werkkleding is niet zomaar kleding, naast dat het beschermt zorgt moderne werkkleding ook voor eenheid. Het straalt gelijkheid uit en is herkenbaar voor klanten

Op de website zijn verschillende kledingitems te bestellen. Voor elke branche hebben wij de juiste kwalitatieve werkkleding. Het assortiment is uitgebreid, zo hebben we T-shirts, truien, broeken en jassen voor zowel vrouwen als mannen. Deze items zijn gemakkelijk te voorzien van bedrijfsnaam of logo. Hiervoor hebben wij verschillende druktechnieken in huis. Denk aan zeefdruk, borduren, transferdruk en digitaal printen.

Is jouw bedrijf gevestigd in de technische sector? Dan is beschermende werkkleding verplicht. Deze kledingstukken zijn bij ons te bestellen. Een onderdeel van het persoonlijk beschermingsmiddel (PBM) kan het dragen van werkkleding zijn. Deze moet voldoen aan de fundamentele gezondheids- en veiligheidsvoorschriften van de Europese richtlijn 89/686/EEG.

Voor elk budget, ongeacht de oplage, kunnen wij bedrijfskleding voor vaklui leveren. Wij zijn specialist op het gebied van textiel bedrukken en borduren, we hebben namelijk al meer dan 20 jaar ervaring. 

Een greep uit ons assortiment moderne werkkleding.

Contact?

Met keuze uit duizenden producten vind je altijd jouw perfect fit. Kunnen we je helpen bij het maken van de juiste keuze voor werkkleding? Neem dan contact met ons op.

  • Eigen productie
    alle druktechnieken in huis
  • Snelle levering
    binnen 5 tot 10 werkdagen
  • Snel een offerte
    met scherpe prijzen
Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.