Nu tijdelijk 10% korting op je bestelling!
Gebruik de code SOCIAL10 bij het afrekenen.

Werkkleding laten bedrukken of borduren


We zijn op dit moment nog druk bezig het assortiment van werkkleding voor je uit te breiden. Kun je iets niet vinden? Kijk dan vooral even op onze Nederlandse website www.shirts-bedrukken.nl of neem contact met ons op.

Werkkleding of bedrijfskleding bedrukken voor je personeel, het zorgt er niet alleen voor dat jij of je personeel er netjes bijloopt, het zorgt ook voor een professionele uitstalling en herkenbaarheid van je bedrijf. Werkshirts en werksweaters worden vaak geborduurd of bedrukt met het logo van het bedrijf, maar ook kunnen wij een naam of een slogan op de kleding drukken. Onze bedrijfskleding zit comfortabel, kan tegen een stootje en zal er na vele wasbeurten nog goed uitzien. Vooral voor werknemers met veel lichamelijke arbeid is dit essentieel, denk bijvoorbeeld aan schilders, timmerlieden, installateurs, hoveniers, steigerbouwers etc.

Alle druktechnieken in huis

Bij Shirts-bedrukken.be hebben we alle druktechnieken in huis. Korte lijnen, een constante kwaliteit, lage prijzen: dicht bij de bron inkopen heeft allerlei voordelen. Veel klanten vinden het daarom prettig dat we alles ‘in eigen huis’ vervaardigen. Onze productielocatie van ruim 2600 m² is uitgerust met alle benodigdheden op het gebied van borduren, zeefdruk, transferdruk op textiel en digitaal printen. Onze machines draaien dagelijks op volle toeren. Meer weten? Kijk dan eens op deze pagina.

  • Eigen productie
    Alle druktechnieken in huis
  • Spoedlevering mogelijk
    Kleding, tassen en accessoires
  • Snel een offerte
    Binnen 24 uur in je mailbox