Vragen? bel:0784 86814
Zoeken
Categorieën
Alle categorieën
  • Eigen productie
  • Spoedlevering mogelijk
  • Altijd een digitale proefdruk na bestelling
  • Offerte direct in uw mailbox
  • Ook voor resellers
KiyOh

9,3 / 10

Gebaseerd op 644 beoordelingen

Rachel "Onlangs een bestelling geplaatst van 14 truien. Ik kwam er toch nog twee te kort en heb deze nabesteld. In de tussentijd ben ik verhuisd dus ik ..."

Vrienden van het Schellingwouderbreekpark "Vriendelijke service Let op de planning/houdt aan de afspraken Goede kwaliteit Prima verhouding prijs/kwaliteit"

Paarse kleding bedrukken | Paarse shirts bedrukken

Paarse kleding of paarse shirts bedrukken? Dat kan! Wij van shirts-bedrukken.be hebben voor u al onze beschikbare paarse kleding hieronder geselecteerd. Alle getoonde kleding is te verkrijgen in de kleur paars. Paarse shirts bedrukken we vaak met behulp van de zeefdruk of transferdruk techniek.

 

Ook paarse truien bedrukken, caps, hoodies, vesten, tassen en overig textiel.

De kleur paars is een breed begrip, naar wat voor kleding in de kleur paars bent u precies opzoek? Vele T-shirts, truien en jassen zijn te verkrijgen in meerdere kleuren paars. Zo vindt u bij ons onder andere donker paars, licht paars, maar ook Purple, Plum, Heather purple, Lilac, Blackberry, Violet, Orchid, Ultra violet, magenta magic en purple smoke. 

 

Selecteer met behulp van het filter het juiste paarse kledingstuk om te bedrukken of borduren. Voor al deze paarse kleding kunt u direct een prijs aanvragen en ontvangen in uw mailbox. De meeste artikelen hebben meerdere paarse kleuren in hun range. Natuurlijk kunt u bij ons niet alleen paarse shirts bedrukken maar u vindt hier ook natuurlijk paarse hoodies, Paarse vesten, paarse caps, paarse jassen, en paarse truien om te bedrukken.

 

Bekijk onze paarse T-shirts en overige paarse kleding om te bedrukken of borduren