Vragen? bel:0784 86814
Zoeken
Categorieën
Alle categorieën
  • Eigen productie
  • Spoedlevering mogelijk
  • Altijd een digitale proefdruk na bestelling
  • Offerte direct in uw mailbox
  • Ook voor resellers
KiyOh

9,3 / 10

Gebaseerd op 644 beoordelingen

Rachel "Onlangs een bestelling geplaatst van 14 truien. Ik kwam er toch nog twee te kort en heb deze nabesteld. In de tussentijd ben ik verhuisd dus ik ..."

Vrienden van het Schellingwouderbreekpark "Vriendelijke service Let op de planning/houdt aan de afspraken Goede kwaliteit Prima verhouding prijs/kwaliteit"

Beige kleding bedrukken | Beige shirts bedrukken

Beige kleding of beige shirts bedrukken? Dat kan! Wij van shirts-bedrukken.be hebben voor u al onze beschikbare beige kleding hieronder geselecteerd. Alle getoonde kleding is te verkrijgen in de kleur beige. Beige shirts bedrukken we vaak met behulp van de zeefdruk of transferdruk techniek. Vroeger was ecru een synoniem voor de kleur beige, tegenwoordig zijn deze kleuren uit elkaar gegroeid en is beige ook een op zichzelfstaande kleur.  

 

Ook beige truien bedrukken, caps, hoodies, vesten, tassen en overig textiel.

De kleur Beige is een breed begrip, naar wat voor kleur beige bent u precies opzoek? Vele T-shirts, truien en jassen zijn te verkrijgen in meerdere kleuren beige. Zo vindt u bij ons onder andere donker beige, licht beige, maar ook natural, sand, ice grey, vintage white, ash, dessert sand, cream white, winter white en vanilla milkshake.

Selecteer met behulp van het filter het juiste beige kledingstuk om te bedrukken of borduren. Voor al deze beige kleding kunt u direct een prijs aanvragen en ontvangen in uw mailbox. De meeste artikelen hebben meerdere beige kleuren in hun range. Natuurlijk kunt u bij ons niet alleen beige shirts bedrukken maar u vindt hier ook natuurlijk beige hoodies, beige vesten, beige caps, beige jassen, en beige truien om te bedrukken.

 

Bekijk onze beige T-shirts en overige beige kleding om te bedrukken of broduren